Arbejdsmiljøvejviser 20

Arbejdsmiljøvejviser 20, 2009 omhandler følgende arbejdsfunktioner ved fremstilling af nærings- og nydelsesmidler:

  • Forbehandling af emballage, dåser og flasker
  • Forbehandling og bearbejdning af råvarer
  • Tilberedning og behandling
  • Raffinering af sukker
  • Efterbehandling, tapning, emballering, pakning og palletering
  • Intern transport
  • Betjening af maskiner
  • Håndtering
  • Overvågning og kontrol
  • Arbejde på lager
  • Rengøring
  • Fremstilling af mælk, yoghurt, smør, oste og andre mejerivarer
  • Tapning af mælk mv.
  • Lagring og færdiggørelse af oste.

Vejviseren er især rettet til de ledere og medarbejdere, der arbejder med arbejdsmiljø
eller har ansvar for det. Men den kan bruges af alle, der interesserer sig for arbejdsmiljø.

A4, 28 sider, farver.